Įmonių Gidas.lt

Biržų rajono verslininkų asociacija

Adresas:Vytauto g. 5, LT-41173 Biržai
Telefonas:+37067958456
El. pašto adresas:n.trinskiene@verslilietuva.lt
Interneto svetainė:birzuverslas.lt
Įmonės kodas:193039621

Veiklos sritys:
  • Asociacijos, sąjungos, kitos organizacijos

Veiklos aprašymas:

Biržų rajono verslininkų asociacija


1996 m. vasario 5 d. devyniolikos Biržų rajono Įmonių atstovų iniciatyva buvo įkurta Biržų rajono verslininkų asociacija. Asociacijos veiklą organizuoja ir vykdo Prezidentas ir asociacijos valdyba. Aukščiausias Asociacijos valdymo organas yra jos narių susirinkimas. Asociacijos Prezidentas renkamas visuotiniame jos narių susirinkime 2 metams.

Pirmuoju Asociacijos Prezidentu buvo išrinktas UAB Agarasœ direktorius Petras Vainoras, o valdybą sudarė 15 narių. Vėlesniais prezidentais buvo UAB „Valdaista“ direktorius Valdis Jakubėnas, UAB Evadinamika atstovė Vilma Strelcova, o šiuo metu individualią veiklą paslaugų ir prekybos srityje vykdanti Neringa Trinskienė.
Pagrindinis asociacijos tikslas – padėti verslininkams efektyviai spręsti visas jiems kylančias problemas tiek savivaldybės, tiek įvairių ministerijų mastu, siekti, kad Asociacijos sprendimai turėtų įtakos savivaldybės sprendimams, palengvinti finansinės ir materialinės paramos verslininkams teikimo procesus.
Asociacija yra visuomeninė, ne politinė ir ne pelno siekianti savanoriška organizacija, kurios lėšas sudaro: stojamieji, nario ir tiksliniai įnašai, labdara, lėšos gautos iš valstybinių ir nevalstybinių organizacijų fondų, tarptautinių visuomeninių organizacijų, ES fondų bei kitos pajamos, gautos vykdant Įstatuose numatytas ir kitas veiklas.
2004 m. vasario 4 d. Biržų rajono verslininkų asociacijos nariai buvo deleguoti į savivaldybės kuriamas komisijas ir darbo grupes, pradėjome bendradarbiauti su Darbo birža. Šiuo metu nariai dirba įvairiose grupėse ir komisijose: Darbo biržos trišalėje taryboje, Biržų rajono vietos veiklos grupėje, rajono strateginio plano rengimo grupėje, Biržų rajono savivaldybės SVV plėtros programos valdymo komisijoje, Panevėžio teritorinės muitinės pakomitetyje, visuomeninėje Biržų rajono policijos taryboje, miesto tvarkymo ir kt.
Šiuo metu asociacijos nariais yra 31 Biržų rajono įmonė. Iš jų – 10 gamybinių, paslaugų – 11, prekybinių – 11, kuriose dirba per 1274 darbuotojų. 10 narių savo produkciją eksportuoja beveik visoje ES teritorijoje, Rusijoje, NVS šalyse, o taip pat mūsų įmonių eksportas siekia Afriką ir Ameriką.
Biržų rajono verslininkų asociacija bendradarbiauja su kitų Lietuvos miestų ir užsienio valstybių verslininkais. Bendraujame su Pasvalio verslininkų asociacija „Verslo žiedas“, Kupiškio verslininkais, Aizkrauklės (Latvija), Bauskės verslininkų klubu „Bauska 97“ (Latvija) ir Tčevo (Lenkija) verslininkais.

Įvertinkite šią įmonę


Įmonės ID: 17675236
Perskaitė: 1630
Įtraukta į katalogą: 2014-06-17

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentuoti

Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Panašios įmonės



24 valandos, anoniminių alkoholikų grupė, LAAT Patikėtinių grupė, VšĮ
Pavenčių g. 4, Mažeikiai, Mažeikių r. sav.

Kauno viltis, sutrikusio intelekto žmonių globos bendrija, Asociacija
Vaidilos g. 27, LT-45327, Kaunas, Kauno m. sav.

Vilniaus šeimyna, Vilniaus gausių šeimų bendrija
Naugarduko g. 26, Vilnius

Para, anoniminių alkoholikų grupė, LAAT Patikėtinių taryba
Pavenčių g. 15, LT-89111, Mažeikiai, Mažeikių r. sav.

Lietuvos gyvybės draudimo įmonių asociacija
Ratilių g. 16, Vilnius

Lietuvos kultūrizmo federacija
Kovo 11-osios g. 122, LT-49380 Kaunas

Šimkaičių miestelio bendruomenė, Asociacija
LT-74033, Šimkaičių k., Jurbarko r. sav.

Vilniaus vaikų ir jaunimo diabeto klubas DIABITĖ
Fabijoniškių g. 61-28, LT-07110, Vilnius

„E. sąskaita“
Vinco Kudirkos g. 18-3, Vilnius

VšĮ Meilės vartai
Baltupio 45-7, Vilnius


Daugiau...
Lietuvos įmonės, parduotuvės