Granito urmas

Granito urmas, UAB

Adresas:LT-19131, Kantrimiškių km., Širvintų r. sav.
Telefonas:8 (382) 39057
El. pašto adresas:granitourmas@gmail.com
Interneto svetainė:granitourmas.lt
Įmonės kodas:110868487
Darbo laikas:I-V:8.00-17.00

Veiklos sritys:
  • Akmuo, jo apdorojimas ir gaminiai
  • Antkapiai, paminklai

Veiklos aprašymas:

UAB įregistruota 1995 rugsėjo mėn.11d. Įmonės adresas Širvintų rajonas , Kantrimiškių km.
Bendrovės gamybinė veikla apima granito blokų pjovimą, poliravimą, plokščių, paminklų ir kitų granito elementų pardavimą.
Gamybinėje bazėje sumontuotos trys akmens blokų pjovimo staklės, vienos trosinės. Staklės yra apvalių deimantinių pjūklų principu veikiantys įrengimai. Tuo pasiekiamas aukštas matmenų tikslumas, o pjauti paviršiai iš karto tinka poliravimui. Be pjovimo įrengimų įmonėje dirba plokščių poliravimo staklės.
UAB ”Granito urmas” įsikūręs patogioje padėtyje, kas yra patogu pirkėjams iš visos respublikos. Bendrovė granito blokus įsigija iš Švedijos, Suomijos, Lenkijos, Rusijos ir kitų šalių tiekėjų.
Iš blokų supjautos įvairių rūšių ir išmatavimų granito plokštės yra sandėliuojamos plokščių sandėlyje. Tai patogu produkcijos pirkėjams, kurie atvykę į įmonę visada turi galimybę rinktis jiems reikalingas plokštes.
Didelė produkcijos įvairovė sandėlyje kiekvienais metais pritraukia vis naujus pirkėjus, todėl kiekvienais metais auga gamybos apimtys.
Granito blokus įmonė daugiausia perka iš Suomijos, Švedijos, Lenkijos, Pietų Afrikos, Rusijos ir kitų valstybių. Blokai yra pristatomi auto ir geležinkelio transportu. Atvežamų blokų kiekiai ir kategorijos priklauso nuo užsakovų poreikio. Šiuo metu populiariausi yra Auroros, Kuru Grey, Balmoral (Suomija), Gabro Diabazas (Rusija), Diabazas (Švedija) ir kitų rūšių blokai. Blokų sandėlyje sumontuotas 20 t. k/g kranas.
Granito blokai yra pjaustomi į įvairių išmatavimų plokštes. Įmonėje sumontuoti granito pjovimo diskai, leidžia išpjauti įvairių storių, 4 m ilgio ir 1,25 cm pločio plokštes. Pjautos bei poliruotos plokštės sandėliuojamos atskirame tam skirtame sandėlyje. Čia dirba 5 t. k/g ožinis kranas. Taip pat prekiaujame granito plokštėmis atvežtomis iš kitų šalių

Čia atliekame supjauto granito plokščių poliravimą. Tai darome automatinėmis poliravimo staklėmis, naudojant europinio lygio poliravimo segmentus.
Granito blokus į plokštes pjauname trimis 3000 mm skersmens akmens pjovimo diskais. Nuolatos profilaktiškai aptarnaujami diskai užtikrina aukštą plokščių kokybę bei išmatavimų tikslumą. Taip pat teikiame paslaugas pjaudami užsakovų atvežtus blokus.
Granito urmas, UAB - Įmonių Gidas 

Įvertinkite šią įmonę


Įmonės ID: 65894
Perskaitė: 2666
Įtraukta į katalogą: 2010-04-10
Informacija atnaujinta: 2012-04-26

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentuoti

Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Panašios įmonės



UAB "Tyli kalva"
Aušros Vartų g. 16-1, LT-02100 Vilnius

Visipaminklai.lt
Šiaulių raj. Noreikių k. Rasos g.12

Akmens stalviršiai
Lašupio g. 17, 96222 Dovilai, Klaipėdos r.

Akmenorija, IĮ
Vilniaus g. 15, LT-33144 Molėtai

Memoria.lt – Paminklai
Architektų g. 56-101, LT-04111 Vilnius

Z. Žario paminklų gamybos įmonė, IĮ
LT-84243, Kurmaičiai, Joniškio r. sav.

UAB AKMENAS - paminklai, baldai
Laukų g. 2z, Tirkšliai, Tirkšlių sen., LT-89330 Mažeikių raj.

Stalviršiai
Klaipedos g. 9. Klaipeda

ALEKSOTO PAMINKLAI
Veiverių g. 115/ Seniavos pl. 1, Kaunas, Aleksotas

Kazio Šalčiaus IĮ
Druskininkų g. 90, Alytus


Daugiau...
Lietuvos įmonės, parduotuvės