Įmonių Gidas.lt

Ostemeda

Adresas:Baltijos pr. 103, Klaipėda
Telefonas:+370 685 62985
El. pašto adresas:info@ostemeda.lt
Interneto svetainė:ostemeda.lt
Įmonės kodas:300135855
Darbo laikas:I-V: 8.00 - 17:00

Veiklos sritys:
  • Medicinos paslaugos, klinikos, ligoninės, poliklinikos

Veiklos aprašymas:

Reabilitacijos centras "Ostemeda" tai vaikų ir suaugusiųjų gydymas, reabilitacija, sveikatinimo programos natūraliais metodais, netaikant cheminių vaistų. "Ostemeda" taiko osteopatiją, biopsichologiją homeopatiją, manualinę terapiją, masažus, kineziterapiją, fitoterapiją, ergoterapijją ligoms gydyti.
Reabilitacijos centre gydomi vaikai ir suaugusieji, naujagimiai ir nėščiosios, senjorai ir neįgalieji. Naudojami natūralūs ir kiekvienam pacientui individualiai adaptuoti gydymo metodai, neturintys pašalinių efektų
Manualinė terapija – kas tai?
Reabilitacijos centras Ostemeda – ostemeda.lt
Daugelis pacientų atvyksta į savo pirmąjį fizinės terapijos paskyrimą, tikėdamiesi gauti karščio paketus, ultragarsą ir instrukcijas, kaip užbaigti pratimų seriją. Šie būdai yra pateisinamas daugeliu atvejų ir dauguma terapeutų sutiktų, kad svarbu padėti pacientui atkurti raumenų balansą. Tačiau daugelis terapeutų dabar artėja prie funkcijos atkūrimo iš kitos perspektyvos. Šie terapeutai yra suinteresuoti išsiaiškinti, kodėl raumenys neveikia tinkamai ir taiko manualinę terapiją. Jie gali atkurti tinkamą juosmens sąnario funkciją gydydami piriformio sindromą, o ne tiesiogiai manipuliuodami raumenimis fiziniais pratimais.
Manualinė terapija yra specializuota fizinės terapijos forma, atliekama rankomis, o ne su įvairiais prietaisais ar įrengimais. Manualinės terapijos metu specialistai rankomis sudaro spaudimą raumenų audiniui ir bando sumažinti nugaros skausmą, kurį sukelia raumenų spazmas, raumenų įtampa, ir sąnarių disfunkcija.
Manualinė terapija nėra populiari nugaros skausmo gydymui
Nors visi kineziterapeutai turi galimybę naudoti manualinę terapiją savo praktikoje, daugelis nėra investavę pakankamai laiko, kad atlikti veiksmingą manualinės terapijos procedūrą. Pacientai turi žinoti, kad tai yra mažiau žinomas fizinės terapijos metodas tarp gydytojų, todėl dažnai nėra skiriamas. Be to, yra daugelis sąlygų, kad gydymas rankomis nėra įrodytas laboratoriniais bandymais, todėl draudimo bendrovės kompensavimas gali būti ribotas.
Nors pacientui gali būti nurodytas fizinės terapijos gydymo jų pirminės sveikatos priežiūros gydytojas, ortopedinis chirurgas, ar kitas gydytojas, dalyvaujantis jų nugaros priežiūroje, dauguma valstybių turi tiesioginės prieigos įstatymus, leidžiančius pacientams kreiptis pagalbos dėl nugaros skausmo į licenzijuotą kineziterapeutą.
Manualinė terapija gali išgydyti tiek ūmią, tiek lėtinę nugaros skausmo formą
Manualinė terapija gali būti naudinga sąnarių gydymui, kai trūksta tinkamo mobilumo ir judesių amplitudės tam tikriems raumenims ir skeletui. Šis apribojimas gali sukelti diskomfortą, skausmą, laikysenos, ir judėjimo pokytį. Manualinė terapija apima mobilumo atkūrimą nuo sąnarių sustingimo iki raumenų įtampos mažinimo, siekiant grąžinti pacientą į natūralesnį judėjimą be skausmo. Taigi, manualinė terapija gali malšinti nugaros skausmą tiek pacientams, tiek sergantiems lėtiniu nugaros skausmu, susijusiu su sąnarių problemomis, pvz. sąnarių disfunkcija, ir ūminiu nugaros skausmu nuo minkštųjų audinių sužalojimų, tokių kaip nugaros raumenų įtempimas arba išnarintas nugaros raištis. Nors išsamūs klinikiniai tyrimai dar turi būti atliekami visose manualinės terapijos srityse, riboti klinikiniai duomenys ir pacientų ataskaitos patvirtina teiginį, kad manualinė terapija gali būti veiksminga mažinant nugaros skausmą daugeliui pacientų.
Manualine terapija
Prieš pradedant manualinę, ar bet kokios kitos rūšies fizinę terapiją, specialistas paprastai atlieka išsamų kraujo ir nervų tiekimo įvertinimą srityje, taip pat kaulų ir raumenų įvertinimą, kad nuspręstų, ar yra padidėjusi komplikacijų rizika naudojant šiuos nugaros skausmo gydymo metodus. Priklausomai nuo šio vertinimo rezultatų ir kiekvieno atskiro nugaros skausmo paciento konkrečioje situacijoje, sveikatos priežiūros paslaugų teikėjas gali atlikti kai kuriuos manualinės kineziterapijos tipų derinius.

Raktažodžiai: manualinė terapija, manualine terapija Vilnius, manualine terapija kaunas, manualine terapija Klaipeda, kuno terapijos klinika, osteopatija, kineziterapija, manualine terapija
Ostemeda - Įmonių Gidas 

Įvertinkite šią įmonę


Įmonės ID: 184198
Perskaitė: 1521
Įtraukta į katalogą: 2011-09-12
Informacija atnaujinta: 2020-10-25

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentuoti

Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Panašios įmonės



Ortopedijos centras, UAB
Kalvarijų g. 62, LT-09304, Vilnius

Funkcinės Terapijos Centras
Vytenio 22 - 404, Vilnius

Odos ligų ir kosmetologijos klinika, Grožio pasaulis, UAB
Partizanų g. 26, LT-50217 Kaunas

Ardor luxus MB
Apkasų g. 27-2, Vilnius

Ukmergės Ligoninė, VšĮ Konsultacijų poliklinika
Vytauto g. 105, LT-20184, UKMERGĖ

Licencijuoti psichiatrai Kaune
Statybininkų g. 16, LT-50120 Kaunas

UAB "Affidea Lietuva"
Savanorių pr. 184, Kaunas

Fclinica
Sporto g. 5, Kaunas

UAB Forma perfecta, Ficlinica
Sporto g. 3, LT-44221 Kaunas

Mazmena24
Vilnius


Daugiau...
Lietuvos įmonės, parduotuvės