Pas Šeštoką

Pas Šeštoką, kaimo turizmo sodyba

Adresas:LT-33333, Babilninkų k., Molėtų r. sav.
Telefonas:8 (611) 984958 (615) 67888
El. pašto adresas:dianasestokiene@yahoo.com
Interneto svetainė:kaimoturizmas.com

Veiklos sritys:
  • Kaimo turizmas
  • Laisvalaikio, poilsio, pramogų organizavimas
  • Poilsio stovyklos, kempingai
  • Pramogų ir poilsio paslaugos
  • Turizmo paslaugos
  • Viešbučiai, moteliai, svečių namai, apgyvendinimo paslaugos

Veiklos aprašymas:

"Pas Šeštoką" - moderni kaimo sodyba Molėtų rajone prie ežero. Tai puiki vieta šeimos šventėms: vestuvėms, jubiliejams, krikštynoms iki 60 svečių,draugų susitikimams taip pat įmonių renginiams: konferencijoms ar seminarams.

Sodyba yra patogioje vietoje - netoli Vilniaus, Utenos, Molėtų. Nuo magistralinio kelio Vilnius-Utena esame nutolę tik 1,5 km. Sodybos svečiai turi puikią galimybę aplankyti Lietuvos Etnokosmologijos muziejų bei Molėtų astronomijos observatoriją esančius vos už keleto kilometrų nuo sodybos "Pas Šeštoką".

Yra puikios sąlygos nakvynei. Jūs galėsite apsistoti 3 atskiruose pastatuose vienas nuo kito nutolusiuose keliolika metrų, kuriuose yra šiuolaikiškai ir patogiai įrengtų 12 numerių (kiekvienas turi privatų dušą ir wc), yra 3 virtuvės, kuriose gali šeimininkauti sodybos svečiai ir net 4 židiniai, kurie suteiks jaukumo. Yra 2 erdvios terasos bei numeriai su balkonais, su nuostabiu vaizdu į ežerą.

Salė šventėms bei renginiams yra erdvus, visiškai atskiras rąstinis pastatas (nėra miegamųjų vietų), pro kurio 3-jose sienose esančius didžiulius langus galėsite grožėtis įspūdinga ežero panorama. Salėje galėsite švęsti vestuves ar kitą šventę, visiškai nebijodami pažadinti tos dalies svečių kurie panoro pailsėti. Yra židinys bei 2 wc., gamybinė virtuvė bei aptarnaujantis personalas.

Sodyboje gaminamas maistas. Visada šviežias, skanus, gražiai pateiktas. Šeimininkių kulinariniais sugebėjimais nenusivils net patys išrankiausi svečiai. Dekoruojame stalus pagal Jūsų pageidavimus, pasirinktą spalvą bei stalų išdėstymą. Galime pasiūlyti labai skanius ir gražius šventinius tortus.

Liks nenusivylę pirčių mėgėjai. Sodyboje yra net 3 skirtingos pirtys: sauna, lietuviška garinė pirtis bei kubilas. Gerai išsikaitinus smagu pūkštelti į šalia esantį ežerą. Pirtys - puiki pramoga visais metų laikais!

Aktyvaus poilsio mėgėjai bei mažieji mūsų svečiai nenuobodžiaus: yra krepšinio, futbolo, paplūdimio tinklinio, vaikų žaidimo aikštelės. Galima paplaukioti valtimi ar vandens dviračiu. Yra kas veikti ir žvejams: ežeras didelis, gilus ir žuvingas...

Sodyboje yra erdvi automobilių stovėjimo aikštelė, kurioje tilps visų svečių automobiliai, taip pat neiškils problemų nei autobusams, nei limuzinams.

Privati teritorija. Užsakius visą sodybą nebus jokių pašalinių žmonių. Sodyboje būsite tik Jūs, Jūsų svečiai ir aptarnaujantis personalas.

Tad švęskite savo šventes, pramogaukite, ilsėkites sodyboje "PAS ŠEŠTOKĄ", o mes pasistengsime, kad būtumėte geros nuotaikos, kupini puikių įspūdžių ir norėtumėte vėl sugrįžti!

Lauksime Jūsų atvykstant!

Pas Šeštoką, kaimo turizmo sodyba - Įmonių Gidas 

Įvertinkite šią įmonę


Įmonės ID: 57161
Perskaitė: 2688
Įtraukta į katalogą: 2010-04-10
Informacija atnaujinta: 2017-08-03

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentuoti

Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Panašios įmonės



Salduvės viešbutis, UAB
K. Donelaičio g. 70, LT-78120, Šiauliai, Šiaulių m. sav.

UAB „SHED Vilnius“
Rasų g. 9, Vilnius, LT-11350

SUPER BAIDARĖS, A. Kindurio individuali veikla
Pabiržės k. 18, Linkmenų sen., LT-30212 Ignalinos r.

Gyvūnų viešbutis „Pet House“
Šventupės 28, Kaunas

Smilga, viešbutis-restoranas, Juani, UAB
Senoji g. 16, LT-57247, Kėdainiai, Kėdainių r. sav.

Viešbutis "Senatoriai"
Tilto g. 2, LT-01101, Vilnius

GUEST HOUSE 777, svečių namai
Vytauto g. 31, LT-00135, PALANGA

Gamerjar.com
Žygio g. 95b-43, Vilnius

MB "Poilsis Zarasuose"
Pušyno g. 10, Biržūnų km., Zarasų rajonas

Travel in Baltics
Kaunas


Daugiau...
Lietuvos įmonės, parduotuvės