Skaitmeninis Pasaulis

Skaitmeninis Pasaulis, UAB;

Adresas:Savanorių pr.404D, LT-50301 Kaunas
Telefonas:8 37 244004
El. pašto adresas:info@kompiuteriai.lt
Interneto svetainė:kompiuteriai.lt; ishop.lt; asusshop.lt; dellshop.lt; acershop.lt; neriba.lt
Įmonės kodas:151419325
Darbo laikas:9-18 val darbo dienomis (klientų aptarnavimas ir prekių atsiėmimas)

Veiklos sritys:
  • Buitinė technika
  • Biuro technika, įranga, reikmenys
  • Kompiuteriai, įranga, paslaugos
  • Kompiuterių programinė įranga, programavimas
  • Telefonai, faksai
  • Vaizdo, garso aparatūra

Veiklos aprašymas:

UAB ,,Skaitmeninis pasaulis" - tai patikimų, seniai interneto rinkoje veikiančių, klientų įvertintų internetinių parduotuvių grupė, apjungusi kompiuterinės ir buitinės technikos internetines parduotuves. Visos UAB ,,Skaitmeninis pasaulis" priklausančios kompiuteriais prekiaujančios internetinės parduotuvės yra autorizuoti pardavėjai ir turi aukštą klientų vertinimo balą. UAB ,,Skaitmeninis pasaulis“ yra pripažinta tarp stipriausių įmonių Lietuvoje pagal aukštą mokumo reitingą. Lietuvoje veikia 6, Latvijoje - 2 UAB ,,Skaitmeninis pasaulis" priklausančios internetinės parduotuvės.

www.Asusshop.lt vienintelė autorizuota ASUS parduotuvė Lietuvoje. ASUS kompiuteriai jau ne pirmi metai yra tarp pačių populiariausių Lietuvoje. www.Asusshop.lt visada rasite geriausias prekių nuotraukas ir tikslius parametrus, kompiuterių aprašymai pas mus yra ruošiami detaliai ir išsamiai. Yra kompiuterių išsirinkimo pagal poreikius gidas. Atsakome už tai, ką rašome ir darome. www.Asusshop.lv veikia ir Latvijoje.

www.Dellshop.lt - specializuota DELL kompiuterių parduotuvė, veikianti nuo 2009 m. Esame oficialiai įregistruoti DELL partneriai Lietuvoje ir kiekvienais metais sėkmingai tęsiame bei plėtojame partnerystę su vienu žinomiausiu kompiuterių gamintoju pasaulyje. Galime pasidžiaugti, jog nuoseklaus darbo dėka, esame vieni iš DELL produktų pardavimų lyderių Lietuvoje. www.Dellshop.lt turi ir savo profilį Face booke

www.iShop.lt – specializuota Apple įrangos parduotuvė internete, gimusi iš meilės „obuoliui"! Čia įgyvendintos pagrindinės „Apple iDėjos“ ir pirkti čia tikrai verta. www.Ishop.lt turi ir savo profilį Face booke. www.Ishop.lv vykdo savo veiklą ir Latvijoje.

www.Kompiuteriai.lt – savo srities profesionalai, kompiuterių ekspertai. Čia populiariausi kompiuterinės įrangos prekiniai ženklai vienoje vietoje. Visos www.kompiuteriai.lt parduodamos prekės yra 100% originalios. Čia pirkti saugu ir patogu, prekių aprašymai - išsamūs, nuotraukos - kokybiškos, yra kompiuterių išsirinkimo pagal poreikius gidas.

www.Neriba.lt – tai viena seniausių ir didžiausių buitinės ir kompiuterinės technikos elektroninė parduotuvė Lietuvoje, įkurta dar 2004 metais. www. Neriba.lt sėkmės paslaptis – tai greitas prekių pateikimas klientams, gerų kainų pasiūlymai ir aukšto lygio aptarnavimas. www.Neriba.lt atstovauja didžiausius pasaulio gamintojus, kurie suteikia oficialius partnerystės statusus. www.Neriba.lt turi ir savo profilį Face booke.

www.acershop.lt – tai naujausias UAB ,,Skaitmeninis pasaulis" narys, specializuota ACER kompiuterių parduotuvė, kurioje galite pigiai, greitai, informatyviai ir paprastai išsirinkti tinkamiausią ACER prekę. Čia nuolat vyksta patrauklios akcijos, bei pateikiama naujausia ACER gaminama produkcija.

UAB ,,Skaitmeninis pasaulis" parduotuves vienijantys bruožai – 100 proc. legalus verslas, greitas pristatymas, malonus aptarnavimas ir 100 proc. pinigų grąžinimo garantija.

Įvertinimas: 5.0/5 (balsavo: 1)


Įmonės ID: 146549
Perskaitė: 2539
Įtraukta į katalogą: 2010-04-10
Informacija atnaujinta: 2014-06-26

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentuoti

Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Panašios įmonės



Elektromarkt, parduotuvė
V. Kudirkos g. 3, LT-68176, Marijampolė

Philips Electronics Representative Offices B.V. Atstovybė
Kareivių g. 6, LT-09117, VILNIUS

UAB “Autogarsas”
Armatūrininkų g. 1, Kaunas 52373

Novastar
Kareivių g. 12, LT-09117, Vilnius

kaledos.lt
Saltoniškių g. 29, LT-08105 Vilnius

UAB "TAMSTA", Klaipėdos filialas
Ligoninės g. 16, LT-92139, Klaipėda

Elektromarkt, parduotuvė
Gegužių g. 30, LT-78346, Šiauliai (PC Arena)

Elektromarkt, parduotuvė
Savanorių pr. 255, LT-50147 Kaunas

Elektromarkt, parduotuvė
Saltoniškių g. 9, LT-08105, Vilnius (PC Panorama)

Elektromarkt, parduotuvė
Ozo g. 25, LT-01001, Vilnius (PC Akropolis)


Daugiau...
Lietuvos įmonės, parduotuvės