Įmonių Gidas.lt

TaurusMedia

Adresas:Savanoriu pr. 363, Kaunas
Telefonas:+37065820958
El. pašto adresas:info@taurusmedia.lt
Interneto svetainė:taurusmedia.lt
Įmonės kodas:712825

Veiklos sritys:
  • Internetinės parduotuvės

Veiklos aprašymas:

Mūsų komandai priklauso tik didelę patirtį turintys marketingo, pardavimo, web kūrimo, dizaino formavimo profesionalai. Padedame sėkmingai įgyvendinti Jūsų internetinius projektus, suformuoti Jūsų įmonės įvaizdį, padidinti pardavimus ir optimizuoti reklamos kaštus.

Šiuo metu gerai internetinei svetainei jau nebeužtenka vien tinkamo dizaino ir kokybiško programavimo, svarbu, kad ji atitiktų įmonės filosofiją, produktus ir sudomintų vartotojus. Bendradarbiaudami su savo klientais mes padedame būti matomiems tarp konkurentų ir laimėti vartotojų palankumą.

Kodėl verta rinktis mus?

Kokybiškai ir profesionaliai teikiame paslaugas Jūsų verslui.
Siūlome konkurencingą kainą – daugiau kokybės už tą pačią kainą.
Strategiškai mąstome, atsižvelgiame į kiekvieno kliento poreikius bei konkurencinę rinką.
Su klientu bendraujame kaip su draugu, pagal turimą kompetenciją atsakome į visus iškilusius klausimus.
Viską gausite iš vienų rankų – nuo svetainės sukūrimo iki jos administravimo ir reklaminės kampanijos.

Pirkdami mūsų paslaugas, įgysite partnerį, norintį, kad būtumėte patenkintas teikiamomis paslaugos, todėl be jokių papildomų mokesčių gausite daug pridėtinės naudos ir konsultacijų.
Paslaugos

Svetainių kūrimas - Mes kuriame tiek paprastas reprezentacines internetines svetaines, tiek elektronines parduotuves. Pagal Jūsų poreikius ir veiklą, sukuriame efektyvią, patogią, šiuolaikinio dizaino internetinės svetainės struktūrą. Visos mūsų kuriamos internetinės svetainės atitinka naujausius Google reikalavimus kartu su vidiniu SEO. Įgyvendinę klientų norus (sukūrę projektą), ir toliau bendradarbiaujame, teikdami nuolatinę priežiūra, informacijos atnaujinimus ir nemokamas marketingo konsultacijas.

SEO paslaugos - Šiuo metu SEO paslaugos tampa vis aktualesnės verslui – kasdien kuriamos naujos internetinės svetainės arba el. parduotuvės, todėl konkurencija internete nuolat didėja. O vartotojai, ieškodami tam tikrų paslaugų ar produktų, aktyviai peržiūri tik pirmuosius paieškos rezultatų puslapius. Todėl tik tose internetinėse svetainėse ar el. parduotuvėse, kurios yra atrandamos aukštesnėse paieškos rezultatų pozicijose, apsilanko daugiausia klientų.

Marketingo paslaugos - „Rinkodara yra kitų įtikinimo procesas, kad tai, ką Jūs turite, yra tuo, ko jie visada norėjo“ – teigė ekspertas Michael Stelzner. Tačiau šią mintį patvirtina tik efektyvi reklama, kurią kuriant yra kruopščiai atrenkami reklamos kanalai, veiksminga reklaminė žinutė, patrauklios vizualizacijos ir aiškiai pateikiami privalumai. Nežinote kaip tai sukurti? Mes jums padėsime!

SEM paslaugos - tai internetinė rinkodara paieškos sistemose. SEM tikslas – pritraukti į Jūsų internetinę svetainę tikslinius vartotojus, taip generuojant pastovų potencialių lankytojų srautą. SEM apima internetinės svetainės optimizavimą paieškos sistemoms (SEO paslaugas) ir „Paid search“ (Google Adwords, Bing Ads, Yahoo Ads). Trumpai priminsime, kad SEO yra optimizavimas paieškos sistemoms, siekiant užtikrinti, kad svetainė būtų randama natūraliuose paieškos rezultatuose. O „Paid search“ – tai mokami tekstiniai reklamos skelbimai, rodomi paieškos rezultatų viršuje arba apačioje įvedus tam tikrus raktinius žodžius ar frazes.

Google adwords - Tai greičiausias būdas padidinti Jūsų pardavimus ir įmonės žinomumą, reikalaujantis mažiausių kaštų palyginti su kitomis reklamos medijos priemonėmis. Mokėsite tik už tuos paspaudimus, kurie pritraukia potencialius klientus į Jūsų svetainę. Mūsų tikslas – kokybiškai administruoti Jūsų Google AdWords reklaminę kampaniją, kad pasiektumėte geriausių rezultatų. Aukštesnės kokybės skelbimai gali lemti geresnes pozicijas (Google pirmajame puslapyje) ir žemesnes kainas. Ne tik laiko atžvilgiu, bet ir dėl reklaminių išlaidų verta naudotis profesionaliomis paslaugomis ir pasiekti aukštesnes pozicijas paieškoje. Atsižvelgdami į Jūsų tikslus, mes patarsime, kokį Google reklamos būdą (-us) Jums geriausia pasirinkti. Jeigu dar neturite, įdiegsime Google Analytic įrankį ir galėsite stebėti reklamos efektyvumą.

Facebook administravimas - Mes kuriame ir administruojame Facebook socialinio tinklo reklamines kampanijas atsižvelgdami į Jūsų įmonės tikslinę auditoriją (pagal amžių, pomėgius, lokaciją ir kt.). Esminis Facebook marketingo dalykas – turėti tokią auditoriją, kurioje potencialūs Jūsų paslaugų ar produktų pirkėjai. Pavyzdžiui, langus parduodančiai įmonei savo Facebook profilyje naudingiau turėti 1000 pasekėjų, kurie įsirenginėja naują būstą, nei 10 000 tūkstančių studentų ir pan

Įvertinkite šią įmonę


Įmonės ID: 17675670
Perskaitė: 1212
Įtraukta į katalogą: 2017-08-25

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentuoti

Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Panašios įmonės



Stella lumina, MB
Santariškių g. 75-34, Vilnius

MB Atkaklus
Viršilų g. 13, Vilnius

e-smartshop.lt
Leičių g. 9-87, Vilnius, Lietuva LT-12132

Bazė, MB
Mozūriškių g. 17-4, LT-06298 Vilnius

Mb GrusGrus
V. Kudirkos 23A - 3, Šilutė

MTDigital
Smolensko g. 27, Vilnius

GES projektai, UAB
Sudervės g. 8i, Vilniaus r., Avižieniai LT-14192

MB "ERVIT"
Dubysos g. 64-6, Klaipėda

"Viskas internetu 24", UAB
Laisvės pr. 60, Vilnius

Vincento Trade, UAB
Zvirbloniu k. Pakruojo raj. (Reikia skambinti 8611 15410)


Daugiau...
Lietuvos įmonės, parduotuvės