UAB Jurgilė

UAB Jurgilė, Taikos odontologijos klinika

Adresas:Taikos pr. 21, LT-91229, KLAIPĖDA
Telefonas:8 657 96 866
El. pašto adresas:info@taikosklinika.lt
Interneto svetainė:taikosklinika.lt
Įmonės kodas:141870123
Darbo laikas:08.00 - 18.00

Veiklos sritys:
  • Odontologai, odontologijos klinikos

Veiklos aprašymas:

Patirtis, kuria galite pasikliauti!

Kiekvieno šypsena prasideda ne nuo jos baltumo, bet nuo pasitikėjimo savimi, kuris neįmanomas be geros savijautos.

„Taikos odontologijos klinika“ įsikūrusi Klaipėdoje, Taikos prospekto šiaurinėje dalyje, priešais Klaipėdos universiteto Jūsų technikos fakultetą, esantį Bijūnų gatvės ir Taikos prospekto susikirtime.

Šie reikalavimai nėra tuščios taisyklės, tai yra Jūsų rūpinimasis savimi – savo kūnu, jo grožiu bei dvasine gerove. Rezultatas – puiki šypsena ir jos būklė, natūraliai balti dantys, gaivus burnos kvapas ir, svarbiausia,- pasitikėjimas savimi.

Pacientų, kurie taip kruopščiai rūpinasi dantų sveikata – vienetai. Kaip ir gydytojų, kuriems rūpi pacientų kasdieniai rūpesčiai kaip prižiūrėti dantis, rečiau varstant odontologų duris. „Taikos odontologijos klinika“ – tai ilgalaikis išsigelbėjimas pacientams, kuriems yra sušlubavusi burnos sveikatos būklė arba reikalinga profesionali patikra.Atliekami visi reikalingi tyrimai, įvairioms procedūroms. Vieni svarbiausių – dentalinė ir panoraminė rentgenodiagnostika. Šios tyrimų technologijos padeda išanalizuoti burnos ertmės audinių struktūrą.

Siekiant pamažu sumažinti dantų gręžimo procedūrų, dėl savo privalumų itin dažnai taikoma smėliasrovės „Air Flow“ metodas. Smėliasrove yra nušveičiamas danties paviršius tuo pačiu nugludinant karieso pažeistas vietas.

Mažinant diskomfortą, kurį gali patirti pacientas procedūrų metu, vis dažniau atsisakoma anestezijos dėl lazerio iLase™ unikalios Biolase technologijos ComfortPulse™, leidžiančios operatoriui beveik neskausmingai preparuoti minkštuosius audinius, naudojant trumpus lazerio spindulio pulsavimus. Šis lazeris padeda daugybę procedūrų atlikti tiksliau, greičiau, ir, kaip minėta – neskausmingiau, palyginti su įprastais klinikiniais įrankiais.

Žinant, kaip svarbu suspėti su tobulėjančiomis medicinos technologijomis koja kojon, klinikoje taikoma A-PRF™ metodas. Jis taikomas, siekiant paspartinti gijimo procesus po chirurginių procedūrų. Pažangią biomembranų metodiką A-PRF™ išrado dr. Joseph Choukroun (Prancūzija). Daugiau apie tai…

„Taikos odontologijos klinikos“ direktorė ir odontologė Edita Jurgilevičienė odontologijos paslaugas teikia jau daugiau kaip 20 metų. Pacientų rekomendacijų dėka nuspręsta atidaryti daugiau pacientų priimsiančia erdvę, suformuojant profesionalių ir mylinčių savo darbą gydytojų komandą. Klinika yra sertifikuota odontologinių paslaugų teikėja.
UAB Jurgilė, Taikos odontologijos klinika - Įmonių Gidas 

Įvertinkite šią įmonę


Įmonės ID: 168298
Perskaitė: 1638
Įtraukta į katalogą: 2010-04-10
Informacija atnaujinta: 2015-11-11

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentuoti

Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Panašios įmonės



G. Kazancevo individuali įmonė, IĮ
P. Širvio g. 28-2, LT-32126, Zarasai, Zarasų r. sav.

A. Pūko odontologijos kabinetas, IĮ
Laisvės g. 52-2, LT-30115, Ignalina, Ignalinos r. sav.

IG odontologijos klinika, MB
Svajos g. 5, LT-47488 Kaunas

MADENTIS UAB
Sporto g. 12-107, LT-09238 Vilnius

Šypsenos dizainas, UAB
Papilėnų g. 2-13, LT-06224 Vilnius

Evadenta, UAB
S. Neries g. 20, Klaipėda

Profilaktikos akademija, MB
Gegužės g. 1, Klaipėda

Mano emalis, MB
Liepų g. 8, Ketvergiai, LT-95409 Klaipėdos r.

Šypsenos Ekspertai, UAB
Draustinio g. 4-2, Alytus

CLINIC | DPC Kėdainiai
J. Basanavičiaus 55A, Kėdainiai


Daugiau...
Lietuvos įmonės, parduotuvės