Įmonių Gidas.lt

ASTI.LT UAB

Adresas:M.K.Čiurlionio g. 86 - 5
Telefonas:+37065209049
El. pašto adresas:info@asti.lt
Interneto svetainė:tensator.lt
Įmonės kodas:302570856

Veiklos sritys:
  • Reklamos skydai, vitrinos

Veiklos aprašymas:

ASTI.LT UAB yra įgaliotasis įmonės TENSATOR® produktų platintojas Lietuvoje. Pagrindinė įmonės veikla yra prekyba Tensator® dekoratyviniais stulpeliais bei Tensabarrier® juostiniais barjerais.
Kompanija Tensator® yra eilių valdymo sistemų srities lyderė bei populiariausios pasaulyje lanksčiosios eilių valdymo sistemos Tensabarrier® išradėja. Tensabarrier® atitvarai plačiai naudojami viso pasaulio oro uostų terminaluose, finansų bei prekybos sektoriuose. Šiandien Tensator® produktai yra parduodami daugiau kaip 170 šalių visame pasaulyje.
• Aukščiausios kokybės, ilgai tarnaujantys produktai iš gamintojo, kuriuo galite pasitikėti.
• Pagaminta Jungtinėje Karalystėje, pagrindiniai produktai išsiunčiami tą pačią ar kitą dieną.
• Tensator® - ekspertai su 50 metų patirtimi, galintys padėti optimizuoti erdvę ir padidinti pajamas.
Dekoratyviniai stulpeliai skirti stilingiems ir universaliems eilių reguliavimo sprendimams įgyvendinti, jų pagalba taktiškai ir mandagiai nukreipsite ir informuosite savo klientus.
Siekiant sukurti geriausią sprendimą, atitinkantį Jūsų veiklos poreikius, Tensator® siūlo standartinius stulpelius, dviejų bei trijų juostų stulpelius, įvairių tipų bei spalvų virves, ženklų laikiklius, reklaminius plakatus. Rinkitės žemus arba standartinius stulpelius. Laisvai pastatomi stulpeliai, tvirtinami prie grindų arba keičiami - Jūsų pasirinkimas.
Rinkitės Tensabarrier® juostinius barjerus žmonių srautams reguliuoti ar teritorijoms atskirti. Siūlome klasikinio dizaino, metalinius vienos arba dviejų joustų variantus. Platus pasirinkimas plastikinių juostinių barjerų vidaus ir išoriniam naudojimui.
Siūlome išskirtinius Rollabarrier™ barjerus, kurių pagrindas su ratukais, Tensalarm™ barjerus su patentuota signalizacijos sistema įmontuota į stovą, Tensaclear™ barjerus su skaidriu plastikiniu vamzdžiu, stovus Event idealiai tinkančius lauko renginiams su smaigalįu puikiai tinkamu smeigti į žolę ar kitą minkštą pagrindą.
Tensabarrier® sieniniai barjerai yra puikus sprendimas ten, kur Jūs norite atitverti tam tikras teritorijas nenaudojant grindų ploto. Platus spalvų, dydžių bei tvirtinimo variantų pasirinkimas.
Skaitmeniniu būdu spausdintos spalvotos juostos yra puikus reklaminis plotas, matomas plačiam auditorijos ratui. Rinkites iš 5 cm arba 15 cm pločio juostų. Ant juostų talpinkite savo įmonės logotipą, prekinį ženklą, reklamą ar saugos instrukciją bet kokia spalva!

Pasaulinio žinomumo Tensabarrier® išradėjai Tensator® nustatė rinkos standartą, tad kodėl turėtumėte rinktis kažką prastesnio?
ASTI.LT UAB įmonės nuotrauka  ASTI.LT UAB įmonės nuotrauka  ASTI.LT UAB įmonės nuotrauka  ASTI.LT UAB įmonės nuotrauka  ASTI.LT UAB įmonės nuotrauka 

Įvertinkite šią įmonę


Įmonės ID: 184050
Perskaitė: 1291
Įtraukta į katalogą: 2011-09-06
Informacija atnaujinta: 2011-10-17

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentuoti

Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Panašios įmonės



Reklamos gamybos sprendimai
Kulautuvos g. 45A, Kaunas, LT-47190

UAB LITPOLSTAR, liejimas, reklamos gamyba
Kiemelių g. 16C, Maišiagala, LT-14240 Vilniaus r.

UAB Multum planum
Švitrigailos g. 11K-109, LT-03228 Vilnius

Introdeta
Kaimelio g. 35, LT-07100 Vilnius

IV "Reklamos taskas"
Troškučių g. 1, Mažeikiai

UAB Dabaexpo
Žemaitės g. 21, LT 03118 Vilnius

UAB bevardis
J.Basanavičiaus 101d, Šiauliai

Master idea, UAB
Išradėjų g.16 A, Šiauliai

Parazitas
Savanorių g. 187, Vilnius

UAB "ART VISION"
Kareivių g. 7, LT-09108, Vilnius


Daugiau...
Lietuvos įmonės, parduotuvės