Įmonių Gidas.lt

INSITI - ARTISTŲ NAMAI

Adresas:Gedimino pr.45, LT-01109, Vilnius
Telefonas:+37067988784
El. pašto adresas:info@insiti.lt
Interneto svetainė:insiti.lt

Veiklos sritys:
  • Kino teatrai, kino studijos
  • Meno ir muzikos mokyklos
  • Šokių studijos

Veiklos aprašymas:

INSITI ARTISTŲ NAMAI – edukacinė meno programa vaikams, jaunimui ir suaugusiems. Muzika, sportas, gatvės šokiai Vilniuje – kiekvienas čia atras labiausiai patinkančią veiklos rūšį. Čia veikiančios meno studijos: šokių studija Vilniuje (gatvės šokiai, šiuolaikinis šokis, neobaletas, breikas, popingas), dainavimo studija Vilniuje (grupėje, individualus dainavimo mokymas), teatras (vaidyba, judesys, scenos kalba), kino studijos (aktorinis meistriškumas, režisūros studijos), sportas (fitnesas) formuoja visapusišką asmenybę bei suteikia galimybę atskleisti meninius sugebėjimus ne tik užsiėmimų metu. Studijose (jos priklauso nuo pasirinktos krypties, pavyzdžiui – solo dainavimo studija) atrenkamos ir sudaromos įvairių krypčių meno trupės, kurios bendradarbiauja tarpusavyje, dalyvauja įvairiuose projektuose, spektakliuose, filmavimuose ir pristatomos visuomenei.

Mūsų patirtis siekia daugiau nei 12 metų!

INSITI ARTISTŲ NAMŲ įkūrėjoms sesėms nesvetimi gatvės šokiai Vilniuje ir ne tik – jos yra daugkartinės Lietuvos ir Europos gatvės šokių čempionės, grupės LadySisters atlikėjos: aktorė, choreografė Indrė Pivoraitė (IN) ir choreografė, akrobatinių šuolių rekordininkė Augustina Pivoraitė (TiNa Berlanti).

Ši programa – tai kur kas daugiau, nei vien tik šokių studija Vilniuje – pagrindinis išskirtinumas slypi plataus spektro teorinių žinių bei praktikos visumoje. Programą sudaro penkios kryptys: šokis, vaidyba, režisūra, fitnesas, dainavimo studija Vilniuje. Pasirinkus pagrindinę specializaciją, kitos kryptys yra mokomos neatsiejamai analizuojant teorines bei praktines meno sričių sąsajas. (taip pat dalyvis pats gali pasirinkti papildomus dalykus ir susidaryti sau tinkančią mokymosi programą).

Edukacinės meno programos mokymo metodas sudaro sąlygas dalyviams pažinti bei atrasti tinkamiausią savo meninių gebėjimų realizavimo sferą – tai gali būti gatvės šokiai Vilniuje ar bet kuri kita mokymosi kryptis. Dalyviai taip pat įgyja universalių įgūdžių ir lankstumo bei susiformuoja platų savo srities konteksto pojūtį. Programų metu mokomasi ne tik pažinti save, bet ir pasaulį. Teorinės ir praktinės užduotys virsta muzikiniais spektakliais. Spektakliai kalba apie aktualias tėvų ir vaikų santykių temas, jaunimo problemas, pasaulio problemas, apie dalykus, kurie skatina ieškoti ir atrasti. Ši programa – tai ir dainavimo studija Vilniuje, ir galimybė plačiau pažvelgti į pasaulį ir jame egzistuojančius reiškinius.

INSITI ARTISTŲ NAMŲ mokytojai ir mokiniai kasmet pelno aukščiausius įvertinimus tarptautiniuose ir respublikiniuose čempionatuose, konkursuose, festivaliuose, projektuose, filmuojasi filmuose, muzikiniuose klipuose, pasiekę ir užregistravę ne vieną Lietuvos rekordą.

INSITI ARTISTŲ NAMUOSE dirba profesionalūs aktoriai, choreografai, režisieriai, dainavimo mokytojai: Indrė Pivoraitė, Tina Berlanti, Pijus Mickus, Robertas Gorskis, Džiuljeta Mankauskaitė ir kt.

INSITI ARTISTAI ir visa šokių studija Vilniuje dainuoja, šoka, vaidina su žymiais Lietuvos ir užsienio artistais: Vudis, Ilja Aksionov, grupė DAR, Soliaris, Jolanta Dapkūnaitė, Arūnas Vozbutas, Lawreigna (UK), Maestro (NO)…

INSITI ARTISTŲ NAMAI organizuoja įvairius projektus: „Mes-pasaulis“, „Šokio karalienė“, kuriuose kartu dalyvauja ir Karina Krysko Skambinė, Vudis, grupė Dar, grupė LadySisters, Č.Gabalis, Ž.Žvagulis, I.Starošaitė, Katažina, Ilja Aksionov, Natalija Bunkė, Aušra Cicėnaitė, Daina Bilevičiūtė, Eglė Jakštytė, El Fuego ir kt.

Šokių studija Vilniuje taip pat organizuoja meno stovyklas ir seminarus, kuriuos veda choreografai iš užsienio M.Swoosh Wallen (UK), Gilly (UK), Jene Walker (EST), Louis Warning (NED), Wave (EST), Ramon Paukson (EST)…
INSITI - ARTISTŲ NAMAI - Įmonių Gidas 

Įvertinkite šią įmonę


Įmonės ID: 17675616
Perskaitė: 1804
Įtraukta į katalogą: 2017-03-20

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentuoti

Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Panašios įmonės



BluesdanceLT
Kaminkelio 32-26

Delingo, šokių studija
Taikos pr. 139, LT-94284 Klaipėda

UAB "Laiminga dovana"
Vilniaus m. sav. Vilniaus m. A. Gustaičio g. 23-255A

Izzadora, šokių studija
Draugystės g. 6, LT-57139, KĖDAINIAI

Šilutės sportinių šokių klubas (SŠK "LŪGNĖ') prie Lietuvos sportinių šokių federacijos (LSŠF)
Atgimimo alėja 3 , Šilutė, LT-99123, Šilutės vydūno gimnazija.

Dancelita, šokių studija, Asociacija
Justiniškių g. 62, LT-05009, Vilnius, Vilniaus m. sav.

"Wilia ", lenkų dainų ir šokių meno ansamblis
Naugarduko g. 76-304, LT-03202 Vilnius

"Wilia", lenkų dainų ir šokių meno ansamblis
Naugarduko g. 76-304, LT-03202 Vilnius

Šokių Oazė
Klaipėdos g. 12 , Panevėžys

Euro Dance, VšĮ
Urbšio g.1, Panevėžys


Daugiau...
Lietuvos įmonės, parduotuvės