Įmonių Gidas.lt

Mb GrusGrus

Adresas:V. Kudirkos 23A - 3, Šilutė
Interneto svetainė:grusgrus.lt
Įmonės kodas:306104553
Vadovas:Jolita Šimanskienė

Veiklos sritys:
  • Internetinės parduotuvės

Veiklos aprašymas:

Esame „Grus grus“ – jūsų ir jūsų mažylio geriausia elektroninė parduotuvė! Užsukę pas mus visada rasite įvairių natūralių, kokybiškų prekių ir produktų vaikams ir visai šeimai. Štai dvi pagrindinės vertybės, kuriomis vadovaujamės kurdami šią parduotuvę:

• Tik kokybiški ir mūsų pačių išbandyti produktai ir prekės

„Grus grus“ – tai šeimos verslas. Kuriame šią parduotuvę visi kartu - mama, tėtis ir 2 aktyvūs vaikai. Nuolatinis bendravimas su kitais tėvais leidžia išgirsti nemažai jų pasvarstymų apie tai, ko Lietuvoje įsigyti yra sunku, ko trūksta ir pasiūlyti šių prekių mūsų klientams.

Parduotuvėje prekiaujame tuo, ką ir patys mielai naudotume ar naudojame. Rūpinamės, kad visos mūsų prekės būtų kuo aukštesnės kokybės, ekologiškos, saugios naudoti ir vaikui, ir visai šeimai. Norime pasiūlyti išskirtinius kokybiškus produktus jums ir jūsų šeimai!

• Noras nuolat ieškoti naujovių

Atradę gerus ir kokybiškus produktus mes nenustojame ieškoti dar geresnių. Smalsumas ir noras tobulėti mus veda į priekį. Juk technologijos, mokslo žinios ar tiesiog mada nuolat keičiasi, todėl mes mėgstame išbandyti naujausius produktus – ar tai būtų kosmetikos produktai, ar iš naujų pluoštų pagaminti rūbai. Puikus to pavyzdys – tapukai, kurių tikrai nerasite niekur kitur Lietuvoje. Tai išskirtinio dizaino Prancūzijoje rankomis siuvami kambariniai kūdikių batukai. Mūsų parduotuvė yra nuolat pildoma naujomis prekėmis, nes atradę naują kokybišką, išskirtinį produktą norime juo pasidalyti su jumis!

Kodėl „Grus grus“?

Sakoma, kad gandrai neša vaikus. O kas atneša naujas idėjas verslui? Pasirinkome pavadinimą „Grus grus“, nes taip lotyniškai vadinama pilkoji gervė. Pasirinkome tokį pavadinimą ne tik todėl, kad jis gražiai skamba, bet ir todėl, kad esame visai kaip gervės: atsargūs, atidūs ir kruopštūs, kai ieškome naujų prekių jums ir testuojame, kas yra vertas pakliūti į mūsų parduotuvę.
Mb GrusGrus įmonės nuotrauka  Mb GrusGrus įmonės nuotrauka  Mb GrusGrus įmonės nuotrauka  Mb GrusGrus įmonės nuotrauka  Mb GrusGrus įmonės nuotrauka 

Įvertinkite šią įmonę


Įmonės ID: 17676372
Perskaitė: 250
Įtraukta į katalogą: 2023-10-20
Informacija atnaujinta: 2023-10-24

Atnaujinti informaciją
Iškelti į viršų
Komentuoti

Jūsų komentaras:


Vardas:


Įveskite kodą




Panašios įmonės



Stella lumina, MB
Santariškių g. 75-34, Vilnius

e-smartshop.lt
Leičių g. 9-87, Vilnius, Lietuva LT-12132

Bazė, MB
Mozūriškių g. 17-4, LT-06298 Vilnius

GES projektai, UAB
Sudervės g. 8i, Vilniaus r., Avižieniai LT-14192

MB "ERVIT"
Dubysos g. 64-6, Klaipėda

Tandemo sprendimai, UAB
K. Donelaičio g. 60, LT-44248 Kaunas

"Viskas internetu 24", UAB
Laisvės pr. 60, Vilnius

Vincento Trade, UAB
Zvirbloniu k. Pakruojo raj. (Reikia skambinti 8611 15410)

Gyva medija, MB
Taikos pr. 88A, Kaunas

AD Novum, UAB
Konstitucijos pr.12-220, LT-09308 Vilnius


Daugiau...
Lietuvos įmonės, parduotuvės